Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Köszöntő
 
Főmenü
 
Vegyes
 
Chat
Sziasztok!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Love
 
 
Rapperek, Hip-Hop. Break
 
Versike

"Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,Elrévedezni némely szavadon,
Mint alkonyég felhõjén, mely ragyog,
És rajta túl derengõ csillagok.
Én nem tudom mi ez, de édes ez,
Egy pillantásod, hogyha megkeres,
Mint napsugár, ha csillan a tetõn,
Holott borongón már az este jön.
Én nem tudom mi ez, de érzem,
Hogy megszépült megint az életem,
Szavaid selyme szíven simogat,
Mint márciusi szél a sírokat.
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon,
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen,
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!"

 
Viccválogatások, tesztek meg minden :)
 
Animációk
 
Szavazás!
Lány vagy fiú vagy??

Lány
Fiú
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Áttünés
 
Vicc :-)

 Egy magyar és egy amerikai a nemzeti vívmányokról beszélgetnek. Így az amerikai:
- We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash.
Mire a magyar:
- We have Ferenc Gyurcsany, no wonder, no hope and no cash.

A rendőr és családja új lakásba költözik. Rendezkednek, kijelölik a falon a képek helyét is. A férj egy széken állva, kalapáccsal a kezében várja, hogy az asszony odaadja a szöget. Az asszony véletlenül fordítva adja, úgy, hogy a szög feje áll a fal felé.
- Anyukám! Adj egy másikat! Nem látod, hogy ez a szemközti falba való?
 
- Kaphatnánk egy szobát éjszakára?
- Persze. Házasok?
- Igen, mind a ketten.

Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?
- Ács.
 
A kislány nézegeti az édesanyja krémjeit a füdőszobában:
- Ez mire jó? - kérdezi.
- Hogy szép fényes legyen a hajam.
- Hát ez mire való?
- Hogy szebb legyek.
- Akkor ezt kidobhatod, mert semmit sem használ!

A szőke nő levelet kap a nászúton lévő barátnőjétől:
- Az idő pocsék, egész nap a szobában gubbasztunk.
A szőke gondolkozik, majd megszólal:
- De mit jelent az, hogy gub?

- Éjjel az anyósoddal álmodtam.
- És mit mondott?
- Semmit.
- Akkor az nem ő volt.
 
Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz felfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja az ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut az agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?

A gazdag férj korábban jön haza üzleti útjáról, és a kertészt a nappaliban találja, lába az asztalon, kezében whiskey, szájában pedig drága szivar.
- Látom, magának aztán jól megy nálunk! - kiált felháborodottan a férj - Még jó, hogy a feleségemet nem ülteti az ölébe!
- Már gondoltam rá, de a nagyságos asszony még nem jött fel a sofőr szobájából.
 
A skót taxival utazik. Éppen egy sikátor mellett haladnak el, amikor a sofőr észreveszi, hogy a ház tövében egy férfi egy eszméletlen nőt rugdos. A sofőr megállítja az autót, kiugrik és elkezd rohanni a verekedők felé, hogy megmentse a nőt. A skót lehúzza az ablakot és kétségbeesetten kiabálja:
- Álljon meg! Ne menjen oda! Jöjjön vissza, elfelejtette megállítani a taxiórát!

 
Tüzijáték
 
Egérkövető
 
Videók
 
Testvéroldal :-)

www.gportal.hu/kisaxolka

Tesooldal :) 
 
Szavazz!!
Kedvenc színed?

Piros
Fekete
Zöld
Sárga
Kék
Lila
Bordó
Rózsaszin
Barna
Ezüst/Arany
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Ezoteria,misztikus
 
MSN
 
Fórumok
 
Szavazz!!
Hogy teccik az oldal?

Nagyon teccik!!
Elmegy..
Nem az én stílusom!!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Design :)
 

Desszertek *új*

Mandulás-karamellás rudacskák

 

 

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 3 csésze szobahőmérsékletű vaj
  • 1/3 csésze cukor
  • 1 ek. reszelt citromhéj
  • másfél csésze finomliszt

    A mázhoz:

  • 6 ek. vaj
  • 1/3 csésze barna cukor
  • 1/4 csésze virágméz
  • 1 csésze apró darabokra tört mandula (nem darált!)
  • másfél ek. tej
  •  

     

     

     

    Elkészítés:

    Melegítsük elő a sütőt 350 Celsius-fokra. A tésztához először egy nagyobb edényben verjük fel a vajat. Ha már elég puha és könnyű, hozzáadhatjuk a cukrot és a citromhéjat. Az intenzív keverést addig folytassuk, amíg a keverék állaga közel habos nem lesz. Öntsük össze a lisztet és a kukoricadarát, és dolgozzuk össze a vajas keverékkel. A tésztát nyomkodjuk bele egy kb 20*20 cm-es tepsibe, a tetejét szurkáljuk meg egy villával, majd tegyük a tepsit a sütőbe és addig süssük a tésztát, amíg a teteje egy kicsit megbarnul.

    Amíg a tészta sül, elkészíthetjük rá a bevonatot. Egy lábasban közepes lángon dolgozzuk össze a vajat, a barna cukrot és a mézet. Folyamatosan kevergetve melegítsük addig, amíg fel nem forr, azonban vigyázzunk, 2 percnél tovább semmiképp se forraljuk, mert megég.

    A tűzről levéve keverjük össze a karamellát a mandulával és a tejjel, majd az egészet kenjük a megpirult tészta tetejére. Süssük további 20 percig, amíg a karamell tetején buborékok képződnek. A süteményt csak teljes kihűlés után vágjuk fel, tetszőleges méretre és alakra.


    Citromos coeur a la creme
    cointreau-s naranccsal

     

    Hozzávalók 4 személyre:

    • 250 g mascarpone krémsajt
    • 225 g túró
    • 50 g finom kristálycukor
    • 1 citrom reszelt héja és leve
    • spirál narancshéjból a díszítéshez
    A cointreau-s narancshoz
    • 4 narancs
    • 60 ml Cointreau
    • 15 ml porcukor
    • 10 ml kukoricaliszt
     

    Elkészítése:

     
    Egy robotgépben vagy mixerben a túrót sima masszává keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, a kristálycukrot, a citrom héját valamint a levét, és rövid ideig együtt mixeljük. Ezután négy couer á lá créme formát (vagy ehhez hasonlót) kibélelünk muszlinnal, és beleadagoljuk a masszát. Felületüket elegyengetjük,majd a formákat egy tárcára tesszük, hogy a túróból esetleg kiszivárgó folyadékot felfogjuk.

    A cointreau-s narancshoz kinyomjuk két narancs levét, egy mérőpohárba öntjük, majd vízzel feltöltjük 250 ml-re, és egy edénybe töltjük. A kukoricalisztet egy kis narancslével elkeverjük, és a porcukorral együtt az edénybe tesszük. Kevergetve addig melegítjük, míg be nem sűrűsödik. Az így kapott mártásba beletesszük a megmaradt narancsok gerezdjeit, megkeverjük, hogy bevonatot kapjanak, majd félretesszük. Amikor kihűlt, belekeverjük a cointreau-t. A formákat kiborítjuk a tányérokra, körben elrendezzük a gerezdeket, narancshéjspirállal díszítjük, azonnal tálaljuk.


    Citruskocsonya

     

    Hozzávalók 4 személyre:

    • 2 vérnarancs
    • 2 narancs
    • 6 kumquat (koktél vagy virágnarancsnak is hívják) (ha nem tudjuk beszerezni, 2 naranccsal helyettesítsük)
    • 1 rózsaszín húsú grapefruit
    • 5 evőkanál cukor
    • 3 evőkanál étkezési keményítő
    • 1 kiskanál vaníliás cukor
    • 1/4 l frissen préselt vérnarancslé
    • 1-2 evőkanál narancslikőr
      Citruskocsonya

    Elkészítése:

    A narancsot, a vérnarancsot, és a grapefruitot gondosan meghámozzuk, majd egy tál felett kifilézzük, a kicsorgó levet pedig felfogjuk. A koktélnarancsot megmossuk és felszeleteljük. A vérnarancs levét felfőzzük a filézés közben felfogott gyümölcslével, a cukorral és a vaníliás cukorral. A hideg vízzel csomómentesen elkevert étkezési keményítőt állandó keverés mellett a gyümölcsléhez adjuk, levesszük a tűzről, végül hozzáadjuk a filézett gyümölcsöt és a koktélnarancs-szeleteket. Narancslikőrrel ízesítjük, üvegtálakba töltjük, és két órára hideg helyre tesszük.


    Fahéjas darapuding málnaöntettel

    Hozzávalók:

    • 200 g búzadara
    • 200 g édes tejszín
    • 75 g cukor
    • 1 l tej
    • 1 evőkanál vaj
    • 1 kávéskanál őrölt fahéj
    • 2 lap zselatin
    • 1/2 citrom reszelt héja
    • 1 csipet só
    A málnaöntethez:
    • 250 g fagyasztott málna
    • 1 evőkanál vaníliás cukor
    • 2 evőkanál apróra vágott pisztácia
    • 2 cl narancslikőr
      Fahéjsa darapuding málnaöntet

    Elkészítése:

    A tejet főzzük fel a sóval, a cukorral, a citromhéjjal és a vajjal, majd állandó kevergetés közben öntsük bele a búzadarát. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk a darát bedagadni. A zselatint 10 percre áztassuk hideg vízbe, alaposan nyomkodjuk ki, majd adjuk a még forró grízhez, végül szórjunk bele fahéjat. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan keverjük a kihűlt grízbe. A masszát töltsük hideg vízzel kiöblített, kisebb formákba, melyeket 2 órára tegyünk hideg helyre.

    A málnaöntethez a kiolvadt málnát egy szűrőn passzírozzuk át, majd keverjük össze a likőrrel és a vaníliáscukorral. Az öntetet osszuk el a desszerttányérokon, a közepére borítsuk ki a pudingot a formákból. A tetejét szórjuk meg apróra vágott pisztáciával, és azonnal tálaljuk.


    Jeges körte calvadosszal és csokoládéöntettel

     

    Hozzávalók (8 személyre):

    • 1,5 kg érett Vilmos körte
    • 1 citrom leve
    • 1/2 csésze finom kristálycukor
    • 10 egész szegfűszeg
    • 6 evőkanál víz
    • vékony csíkokra vágott narancshéj a díszítéshez
    Az öntethez:
    • 200 g főzőcsokoládé
    • 4 evőkanál erős feketekávé
    • 1 csésze habtejszín
    • 2 evőkanál Calvados vagy brandy
     

    Elkészítése:

    A körtét meghámozzuk, felszeleteljük és a citromlével, a cukorral, a szegfűszeggel és a vízzel egy edénybe tesszük. Lefedve 10 percig főzzük, majd eltávolítjuk a szegfűszegeket. Ezután hagyjuk kihűlni. Robotgéppel vagy mixerrel sima pürévé keverjük. A pürét egy fagyasztásra alkalmas tálba öntjük, és szilárddá fagyasztjuk.

    Közben egy 900 g-os püspökkenyér sütőformát kibélelünk átlátszó fóliával. Hagyjuk, hogy a fólia a széleken lelógjon. A fagyasztóból kivesszük a pürét, és átmerjük egy robotgépbe vagy mixerbe, és simára keverjük. Az előkészített sütőformába töltjük, betakarjuk, és szilárddá fagyasztjuk.

    Az öntet elkészítéséhez a csokoládét egy nagy hőálló tálba tördeljük. A tálat forró vízzel töltött edény fölé helyezzük, majd amikor a csokoládé megolvad belekeverjük a kávét. Fokozatosan hozzákeverjük a tejszínt, majd a Calvadost vagy a brandyt. Az öntetet félretesszük.

    Mintegy 20 perccel a tálalás előtt a formát kivesszük a fagyasztóból. A jeges körtepürét egy tálra borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát, és a hűtőszekrénybe tesszük, hogy kissé megpuhuljon. Az öntetet forró víz felett megmelegítjük. Desszertestányérokra helyezünk egy-egy fagylaltszeletet és megöntözzük a mártással. Narancshéjcsíkokkal díszítjük és azonnal tálaljuk.

    Ez a klasszikus francia desszerten alapuló parfé bármely étkezésnek frissítő és hatásos befejezéséül szolgálhat. Az ízhatás érdekében csak érett és leves körtét használjunk.


    Krém szilvából és vaníliás öntetből

     

    Hozzávalók 6 személyre:

    • 675 g vörös szilva
    • 1 narancs reszelt héja és leve
    • 400 g-os doboz kész vaníliás öntet
    • 50 g finom kristálycukor
    • 2 evőkanál habtejszín
    • 2 evőkanál víz
    • 1 evőkanál zselatinpor
    • 1 tojásfehérje
    • szilvaszeletek és mentaágacskák a díszítéshez
      Szilvakrém, vaníliás öntet

    Elkészítése:

    A szilvát kimagozzuk és felszeleteljük, majd a narancs héjával és levével együtt egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, és állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg a cukor fel nem olvad. A szilvát 5 percig pároljuk. Kissé lehűtjük, robotgéppel sima péppé keverjük. Szitán keresztül egy tálba passzírozzuk és félretesszük hűlni.

    A vaníliás öntetet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a tejszín felét, és forráspontig hevítjük. Közben a vizet egy tűzálló tálba öntjük, és a zselatint a tetejére szórjuk, félretesszük 5 percre, amíg megszívja magát. Ezután habverővel a forró vaníliás öntetbe keverjük, amíg fel nem olvad benne. Hagyjuk kihűlni.

    A maradék tejszínt lágy habbá verjük, majd beleforgatjuk a vaníliás öntetbe. Zsírmentes tálban lágy habbá verjük a tojásfehérjét, és ugyancsak beleforgatjuk a vaníliás öntetbe. Félretesszük, időnként megkeverjük, míg elkezd megdermedni.

    Gyorsan áttöltjük hat magas desszertes pohárba, kanalanként váltva a vaníliás krémet és a szilvapürét. A két masszát márványosan elegyítjük. Behűtjük 2-3 órára, illetve addig, amíg a vaníliás krém megdermed. Közvetlenül a tálalás előtt mindegyik desszertet szilvaszeletekkel és friss mentaágacskákkal díszítjük fel.

    A vaníliás krém és a szilvapüré márványos hatású összekeveréséhez használjunk egy hosszú nyársat vagy egy vékony fémkanál nyelét.


    Tokaji szőlőkrém

    (mikrohullámon)

     

    Hozzávalók 4 személyre:

    • 25-25 dkg fehér és piros szőlő
    • 1, 5 dl frissen préselt fehér szőlőlé
    • 1, 5 dl tokaji szamorodni
    • 4 evőkanál cukor
    • 2 tojás
    • 2 evőkanál citromlé
    • 1 evőkanál étkezési keményítő
    • néhány szem szőlő a díszítéshez
     

    Elkészítése:

    Elkészítési idő: 10 perc + az érlelés

    A szőlőt megmossuk, a nagyobb szemeket félbevágjuk, és ki is magozhatjuk. Ha elkészült, 2-2 evőkanál szőlőlével, citromlével, porcukorral és szamorodnival összekeverjük, majd 5-10 percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Közben a tojásokat az étkezési keményítővel, a maradék borral, a szőlőlével valamint a cukorral habosra keverjük, majd tűzálló tálba töltjük, és 650 wattal 2 percig melegítjük. Ezután habverővel még egyszer jól felverjük, s változatlan teljesítménnyel 1 percig melegítjük. Akkor jó, ha krémszerűen besűrűsödött. Végül ismét felverjük, és a kompótos tálakba szórt szőlőszemekre öntjük.

    Személyenként körülbelül 1014 kJ/243 kcal-t tartalmaz.


    Rebarbarás tiramisu

     

    Hozzávalók (6 adaghoz):

    • 100 g babapiskóta
    A töltelékhez:
    • 600 g rebarbarakompót
    • 250 g túró (20% zsírtartalmú)
    • 150 g tejszín
    • 125 g mascarpone (A mascarpone zsíros, olasz krémsajt. Helyettesíthetjük tejszínes krémsajttal is, ebben az esetben adjunk hozzá 2 tojássárgáját.)
    • 1 csésze víz
    • 1 kávéskanál instant kávé
    • 3 evőkanál mandulalikőr
    • 2 csomag vaníliás cukor
    A díszítéshez:
    • 4 evőkanál csokoládéreszelék
    • citromfűlevelek
      Tiramisu

    Elkészítése:

    A babapiskótával kibéleljük egy lapos forma alját. Egy csésze vizet felforralunk, feloldjuk benne a kávét, majd 2 evőkanál mandulalikőrrel ízesítsük. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a babapiskótát, majd a piskótára simítjuk a rebarbarakompótot. Összekeverjük a mascarponét a túróval, a tejszínnel, a vaníliás cukorral valamint 1 evőkanál mandulalikőrrel, és a kompótra simítjuk. Ezután a tiramisut lefedve legalább 1 órán át pihentetjük a hűtőszekrényben. Tálaláskor megszórjuk csokoládéreszelékkel, adagokra osztjuk, és néhány mentalevélkével díszítjük.


    Szőlővel és túróval töltött kosárkák

     

    Hozzávalók (6 darabhoz):

    • 350 g édes linzertészta (ha mélyhűtött, felolvasztva)
    • 225 g (1 csésze) túró
    • 200 g vörös szőlő, felezve, szükség szerint kimagozva
    • 150 ml habtejszín
    • 4 evőkanál sárgabaracklekvár
    • 2 evőkanál porcukor
    • 1 evőkanál víz
    • 1/2 kávéskanál tiszta vaníliaaroma
      Szőlővel és tórúval töltött kosárkák desszert

    Elkészítése:

    A sütőt előmelegítjük 200 fokosra (gázsütőn 6-os fokozat). A tésztát kinyújtjuk és kibélelünk vele 6 mély, 9 cm-es, hullámos peremű kis sütőformát. Megszurkáljuk az alapjukat, kibéleljük sütőpapírral és sütőbabbal. 10 percig sütjük, kivesszük a sütőpapírt és a babot, majd a formákat még 5 percre visszahelyezzük a sütőbe, míg a tészta megpirul, és teljesen átsül. Kiszedjük a formákból, és rácson hagyjuk kihűlni.

    Közben egy tálban összekeverjük a túrót a tejszínnel, a vaníliaaromával és a porcukorral. A masszát szétadagoljuk a tésztakosárkákba. Elegyengetjük a felületüket, és a tetejükön elrendezzük a szőlőket.
    A sárgabaracklekvárt átszűrjük egy edénybe, hozzáadjuk a vizet, és kevergetve addig hevítjük, amíg egyenletes nem lesz. Ezután rámerjük a szőlőre és hagyjuk kihűlni.


     
    Okosság :-)
     
    Napszak köszöntő
     
    Névnapok
     
    Játékok
     
    Naptár
     
    Linkek
     
    Köszönöm ,h már ennyien itt voltatok
    Indulás: 2005-10-07
     
    Fanny
     
    Újságok,keresők
     
    A hét vicce.....

    A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. Nagyapi mond egy példát:
    - Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni te se tudsz, meg én se!

     
     
    Dalszövegek
     
    Szavazz!!
    Kedvenc kajám:

    Spagetti
    Lasagne
    Pizza
    Hamburger
    Rántott hús
    Kínai
    Csirke
    Rakott krumpli
    Leves , zöldségek
    Nincs, mindent imádok
    Szavazás állása
    Lezárt szavazások
     
    Csajoknak
     
    Pasiknak
     
    Gasztronómia
     
    Versike
    "A szerelem azé, aki szeret, nem pedig azé, akit szeretnek."

     

     
    Divat
     
    Szavazások nyertesei
     
    Nektek
     
    Vegyes dolgok
     
    Szavazz!!
    Mit szerecc?

    Bulizni
    Haverokkal lógni
    Barátommal/Barátnőmmel lenni
    Téged :D
    Suliba járni :S
    Tanulni...
    Olvasni
    Zenét halgatni
    Vásárolni
    Utazni
    Szavazás állása
    Lezárt szavazások
     
    Szavazni jóó:D
    Mien pasik/csajok jönnek be??

    Néger :P
    Kínai (vagy iesféle)
    Latinok
    Magyarok ;)
    Amerikaiak
    Ausztrálok
    Angolok
    Franciák
    Olaszok
    Argentinok
    Szavazás állása
    Lezárt szavazások
     

    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!